Bell Schedule 2018-2019

Curtistene S. McCowan MS

                                               2018-2019 Schedules

                                    (REVISED to include 5 minute transition)*

             Mission: Maximize Success”


Period

 

Time

 

Time Amount

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1st

8:00 - 8:50

 

50 minutes

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2nd

8:55 - 9:45

 

50 minutes

 

 

 

(9:00 - 9:05 pledges, announcements)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

3rd

9:50 - 10:40

 

50 minutes

 

 

 

(take attendance before 10:00)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

4th

10:45 - 11:35

 

50 minutes

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

5th

11:40 - 1:00

1 hour, 20 minutes

 

 

 

A-Lunch 11:40 - 12:10

(8th grade)

 

 

 

 

 

 

B-Lunch 12:05 - 12:35

(6th grade)

 

 

 

 

 

 

C-Lunch 12:30 - 1:00

(7th grade)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

6th

1:05 - 1:55

 

50 minutes

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

7th

2:00 - 2:50

 

50 minutes

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

8th

2:55 - 3:45

 

50 minutes

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

*Schedule will be adjusted based on needs.